Kop Dağı'nda kayak kursları başladı

Kar yağışının yeterli derecede olmayışı nedeniyle Bayburt'ta kayak sezonu geç açıldı.

Kop Dağı'nda kayak kursları başladı

Bayburt Postası - Bayburt 21 Şubat Kayak Kulübü, Kop Dağı Kış Sporları Kayak Merkezi'nde kurs vermeye başladı.

28 Ocak 2024 itibariyle sezonun açıldığı Kop Dağı Kayak Merkezi'nde kulüp tarafından açılan kurstan 7-8-9 yaş grubu çocuklar yararlanabiliyor. 

21 Şubat Kayak Kulübü Başkanı Zeki Şipal, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan'la görüşerek, kayak sporunun zamanında başlatılabilmesi için gerekli olan malzeme desteği talep etti. Tesisin en önemli ihtiyacı olan Suni Kar Püskürtme Aracı Vali Eldivan'dan talep eden Şipal, suni kar püskürtme makinesinin kısa bir zaman içerisinde Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde olacağını bildirdi. 

Öte yandan Bayburt'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 106. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kop Dağı Kış Sporları Kayak Merkezi'nde de ödüllü kayak yarışması düzenleneceği öğrenildi.  

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta KayakZeki şipal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 3 ay önce

Zahmet olmuş niye açtılar ki ?