Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi hizmette

Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi’nde sezon yeni açılabildi.

Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi hizmette

Bayburt Postası - Kar yokluğundan uzayan sezon açılışı geçtiğimiz yağan kar yağışıyla birlikte başladı.

Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi haftanın 3 günü (salı-çarşamba-perşembe) sporseverlerin hizmetinde olacak.

Konuyla ilgili bir açıklmada bulunan Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse, “Kayak Merkezimizde, 23.02.2021 tarihinden itibaren hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sabah 09:00 ile akşam 16:00 saatleri arasında kayak pistimiz açılarak sportif faaliyetler yapılmaya başlanacaktır. Yapılacak aktiviteler esnasında, pandemi dönemi esas alınarak Maske, Mesafe ve Hijyen denetimleri sıkı bir şekilde yapılacaktır. Belirtilen günler için tesisimizde kayak kiralama hizmeti verilecektir” dedi.

Hafta sonu pandemi kısıtlamasından dolayı tesislerin sadece sporculara hizmet verdiğini söyleyen Köse, haftanın ilk gününü tesislerde yapılacak bakım-onarıma ayırdıklarını belirtti. Köse, Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı uygun olduğu sürece tesislerin hizmette olacağına değindi.   
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.