Karaoğlu’ndan ayrılık açıklaması

Bayburt İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Muhammet Karaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklmada, “Görevimi yeni seçilecek başkanımıza devretmek istiyorum” dedi.

Karaoğlu’ndan ayrılık açıklaması
Bayburt Postası - Karaoğlu’nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“2018-2019 sezonunda Bayburt Özel İdarespor kulübüne AN Zentrum Şirketi adı altında ana sponsor olarak destek verdik. Takımımız şampiyon olarak 2. Lige yükseldi. 2019-2020 sezonunda yönetim belirlenip şahsım başkanlığında takımımızın oluşturulması için eski Valimiz sayın Ali Hamza Pehlivan beyefendi şahsıma tevdi etmiştir. Biz de vakit kaybetmeden takımımızın gerek transferlerini gerçekleştirmek, gerek diğer ekonomik skıkıntılarını gidermek için seferber olduk. Belli bir aşama katettikten sonra şuan ki duruma geldik. Bu zaman kadar başkanlık vazifemi yerine getirerek görevimi yeni seçilecek olan başkanımıza devretmek istiyorum. Başta bu vazifeyi bana layık gören sayın Valime yönetim kurulundaki arkadaşlarıma hemşehrilerime taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım."  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.