İsmail Şimşek, sevdalısı olduğu kayak pistlerinde anıldı

İsmail Şimşek Kayak Kupası, 10 ilden 100'ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

İsmail Şimşek, sevdalısı olduğu kayak pistlerinde anıldı

Bayburt Postası - Bayburt'ta kayak sporuna olan büyük sevgisiyle tanınan ve bu sporun gelişimine önemli katkılar sunan İsmail Şimşek, vefatının 1. yılında sevdalısı olduğu kayak pistlerinde anıldı. Kayak antrenörü İsmail Şimşek anısına düzenlenen yarışma Kop Dağı Kayak Merkezi'nde gerçekleşti.

Türk Kayak Vakfı, Bayburt Belediyesi, Kar Spor ve Esa Spor Kulübü ortaklığında düzenlenen İsmail Şimşek Kayak Kupası'nda 5 ayrı kategoride kadın ve erkek olmak üzere 100'ün üzerinde sporcu yarıştı. Yarışmada dereceye giren sporculara plaket ve çeşitli hediyeler, protokol üyeleri ve turnuvanın düzenlenmesini sağlayan isimler tarafından takdim edildi.

Pistin en iyi derecesini yapan 3 sporcuya ise, para ödülü verildi. Birinciye 1.500,00 TL, ikinciye 1.000,00 TL, üçüncüye ise 750 TL ödül verildi.

Şimşek Ailesi üyeleri ise, yarışmanın gerçekleşmesinde emeği olan kurum ve şahıslara günün anısına hediye takdim etti.

Türk Kayak Vakfı tarafından da Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse ve Şimşek Ailesi'ne plaket takdim etti. 

Bayburt Belediyesi, sporculara hediyeler verirken, yarışmaya katılan sporcular ve turnuvaya katılan vatandaşlara ise, yemek ikramında bulundu.  

Turnuvanın ödül törenine; Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezvi, Türk Kayak Vakfı Başkanı Atakan Alaftargil, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse, Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fatih Kıyıcı, Kayak Antrenöür Zeki Şipal, Kar Spor Yönetim Kurulu Üyei Selim Alaftargil, İsmail Şimşek'in eşi Müfide Şimşek, çocukları Bünyamin, Evren, Emre, Harun Şimşek, basın mensupları ve vatandaşların katıldı.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, törende yaptığı konuşmada arkadaşı İsmail Şimşek'i andı.  Pekmezci, konuşmasında, "Çok değerli kardeşim, komşum, arkadaşım, iyi bir sporcu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nin kurucu yönetim kurulu üyesi, Bayburtspor kulübünde yöneticilik yaptığım değerli kardeşim adına, onun çocuklarının ve arkadaşlarının düzenlediği bu güzel organizsyon için herkese yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yarışmada dereceye giren isimler şöyle: 

U12 KIZ
1. Büşra Kılıçoğlu, 2. Aysima Vurgun, 31 Esila Öner

U12 ERKEK
1- Esat Sirkecioğlu, 2. Emir Keskin, 3. Baran İzgin

U14 KIZ
1. Alevnur Taşkent, 2. Tuana Özmen, 3. Su Zişan Yurt

U14 ERKEK
1. Kerem Yılmaz, 2. Emnin Başer, 3. Yağız Levent Şipal

U16 KIZ
1. Nehit Darel, 2. Arzu Yazıcıoğlu, 3. Sevil Erişen

U16 ERKEK
1. Erim Tüfekçi, 2. Emirhan Bal, 3. Ahmet Eren Tosun

BÜYÜK KADINLAR
1. Sıla Kara, 2. Defne Akgerman, 3. Eda Şamgül

BÜYÜK ERKEKLER
1. Yusuf Koç, 2. Gürkan Kovar, 3. Mahmut Kazanç

MASTER KADINLAR
1. Elanur Yalçınkaya, 2. Şehnaz Tüfekçi, 3. Zeynep Taşkent

MASTER ERKEKLER
1. Murat Kaptan, 2. Halit Gider, 3. Evren Şimşek

TÜM KATEGORİLERDE PİSTİN EN İYİ 3 KADIN SPORCUSU
1. Sıla Kara, 2. Alevnur Taşkent, 3. Defne Akgerman

TÜM KATEGORİLERDE PİSTİN EN İYİ 3 ERKEK SPORCUSU
1.  Yusuf Koç, 2. Gürkan Kovar, 3. Mahmut Kazanç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.