Gernçosman'da top başı yaptı, ilk kamp Erzurum'da

2019-2020 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Bayburt Özel İdarespor ilk antrenmanını Genç Osman Stadyumu'nda Teknik Sorumlu Metin İlhan gözetiminde yaptı.

Gernçosman'da top başı yaptı, ilk kamp Erzurum'da
Bayburt Postası - 25 Temmuz Perşembe günü yüksek irtifa kampı için Erzurum’a gidecek olan Bayburt Özel İdarespor güç depolayacak. 

Teknik Direktör Metin İlhan, 14 gün sürecek kampla ilgili verdiği bilgide, "Daha sonra iki günlük bayram tatili izni vereceğiz ve ardından 13 gün sürecek ikinci etap kampı için 13 Ağustos'ta Bolu’da toplanacağız. İkinci etap kampımız da hazırlık maçı ve taktik ağırlıklı çalışmalar ile devam edecek ve kamp sonunda yine ikigünlük izin sonrası maç haftası için Bayburt’ta kendi tesislerimizde buluşacağız. İki etaplık kamp ve antrenmanlarla lige hazır hale geleceğiz ve bu arada da eksik gördüğümüz mevkilere de transfer komitemizle birlikte transferler yapacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.