Bayburtlu genç yıldız adayı Abdulkerim Çakar, Süper Lig'e imza attı

Bayburtlu Abdulkerim Çakar, Süper Lig’e imza attı.

Bayburtlu genç yıldız adayı Abdulkerim Çakar, Süper Lig'e imza attı

Bayburt Postası - Süper Lig’de mücadele eden Gaziantep FK, gurbetçi Şaban Çakar’ın oğlu Abdulkerim Çakar ile sözleşme imzaladı.

Gelecek planları doğrultusunda çok iyi bir kadro kurmak isteyen Gaziantep FK, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Abdulkerim Çakar’ı 3 yıllığına renklerine bağladı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, genç yıldız adayı oyuncuyu Gaziantep'e kazandırarak, çok önemli bir transfere imza attıkları belirtildi.

Abdulkerim Çakar kimdir?

2001 doğumlu olan Abdulkerim Çakar, Almanya’nın Kaiserslautern altyapısında futbola başladı. Son olarak kiralık olarak Portekiz 2. Lig temsilcilerinden Academico forması giydi. Hücum hattının her bölgesinde forma giyen Abdulkerim, kariyerinde 78 resmi müsabakaya çıkarken 30 gol atıp 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

BAŞARILAR TEBRİK'LER...