Bayburt'tan dört bilardocu Türk Milli Takımında

Bayburtlu bilardocular Ahmet Efekan Karaaslan, Ahmet Kılıç, Mustafa Alperen Daştan ve Muharrem Kılıç milli takıma seçildiler. 

Bayburt'tan dört bilardocu Türk Milli Takımında

Bayburt Postası - Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası sonuçlandı. Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Pool (Cepli) 10 Top Bilardo Şampiyonasında Yıldızlar (U17) kategorisi finalinde Bayburtlu sporcular Mustafa Alperen Daştan ile Ahmet Efekan Karaaslan karşılaştı. Rakibini 5-1'lik skorla yenen Mustafa Alperen Daştan Türkiye şampiyonu olurken, Ahmet Efekan Karaaslan da Türkiye ikincisi oldu.

Bu skorların ardından Yıldızlar (U17) genel klasmanda ilk üçte yer alan Bayburtlu bilardocular Ahmet Efekan Karaaslan, Ahmet Kılıç, Mustafa Alperen Daştan ve Gençler (U19) genel klasmanda ilk üçte yer alan Muharrem Kılıç milli takıma katılmaya hak kazandı.

Bayburt'ta bilardo sporunun gelişmesinde büyük emekleri olan Cevdet Türker, öğrencilerinin milli takımda Bayburt'u ve Türkiye’yi temsil edecek olmasından oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Milli Takım Antrenörlüğü de yapan Cevdet Türker, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci‘ye ve Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse‘ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.