Bayburt Özel İdarespor, Pazarspor'u eli boş gönderdi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 32. hafta mücadeleleri tamamlandı.

Bayburt Özel İdarespor, Pazarspor'u eli boş gönderdi!

Baybuırt Postası - Geçtiğimiz haftayı Van deplasmanında aldığı 1 puanla kapatan Bayburt Özel İdarespor, Pazarspor karşısından 3 puanla ayrıldı. 

Gençosman Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayan karşılaşmada temsilcimiz ilk dakikalara golü buldu. Takımın en golcü isimlerinden Uğur Mustafa Türk sağ çarprazdan girdiği ceza sahasında iki oyuncuyu geçtikten sonra kalecinin bacak arasından topu ağlarla buluturdu. Bayburt Özel İdraespor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0'lık üstünlükle tamamladı. 

Maçın ikinci yarısı daha çok orta saha mücadelesiyle geçti. Zaman zaman etkili olan rakip takımın beraberliği sağlamak için girdiği pozisyonlar sonuç vermedi. Maçın uzatma dakikalarında Bayburt Özel İdarespor İbrahim Alan'la bir gol daha buldu. Maçın 90 dakikası temsilcimizin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bayburt Özel İdarespor aldığı üç puanla 37 puana yükselerek ligde 15. sıraya yükseldi. Temsilcimiz 11 Nisan'da ligin en güçlü ekiplerinden, lig ikincisi Sakaryaspor'un konuğu olacak. 

32. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Bayburt Özel İdarespor - Pazarspor: 2-0
Elazığspor - Sakaryaspor: 1-6
Etimesgut - Eyüpspor: 0-1
Karabükspor - Kırklarelispor: 1-3
Kastamonuspor - 1922 Konyaspor: 1-0
Mamak - Bodrumspor: 0-3
Pendikspor - Karacabey Belediyespor: 0-0
Serik Belediyespor - FK Vanspor: 1-0
Sivas Belediyespor - Kirsehir Belediyespor: 0-1
Turgutluspor - Tarsus İdman Yurdu: 0-2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 3 yıl önce

Tebrikler artık yeni sezonun kadrusu oluşturulmalı ve artık 1 ligi istiyoruz vesuperlig inşAllah bay69