Bayburt Özel İdarespor hazırlık maçında Talasgücüspor ile karşılaştı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup 2023-2024 ikinci yarı mücadele öncesi  Antalya’da kampta hazırlıklarını sürdüren Bayburt Özel İdarespor ikinci hazırlık maçında TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Talasgücüspor ile karşılaştı.

Bayburt Özel İdarespor hazırlık maçında Talasgücüspor ile karşılaştı

Bayburt Postası - Kamp programı kapsamında 06 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerde hava yolu ile Antalya’ya geçerek kamp yapacağı otele yerleşip 3 günlük antrenman programı sonrası ikinci hazırlık maçına çıkan Bayburt Özel İdarespor her iki yarıda atılan goller ile 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Kamp çalışmalarında 3 hazırlık maçı programı yapan Bayburt Özel İdarespor, ikinci karşılaşmasını 12 Ocak Cuma günü Talas Gücüspor ve son hazırlık mücadelesini de 14 Ocak Pazar günü Siirt Özel İdarespor ile yaptıktan sonra 15 Ocak Pazartesi günü Bayburt'a dönerek sahasında oynayacağı Bornova 1877 maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürmeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar 4 ay önce

Camia tepeden aşağı bi güncelleme ve yenileme yapsa neler olacak neler de . Yıllardır aynı kişiler görevli aynı kişiler yetkili....
Paramız var ama küme düşüyoruz. Sil baştan başlamak lazım bazen