Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da yine yenik!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 36. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da yine yenik!

Bayburt Postası - Bayburt Özel İdarespor, ligde üst sıralarda yer alan Kırşehir Belediyespor'a Gençosman'da boyun eğdi. Deplasmanda en zor rakipleri deviren Bayburt Özel İdarespor, Gençosman Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda puan kaybına devam ediyor. Temsilcimiz, 10. dakikasında gol bulup üstün başladığı karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Gençosman Stadyumun'da saat 15.00'te başlayan maçın ilk dakikaları konuk ekibin baskılı oyununa sahne oldu. Maçın 10. dakikasında kontra atakta defansa atılan bir ara pasında topla buluşan golcü isim İbrahim Alan, düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırdı. 1-0

Kırşehir Belediyespor'un baskısının arttığı dakikalarda konuk ekip aradığı golü bularak beraberliği yakaladı. 36. dakikada karşılaşmaya beraberliği getiren golü Mehmet Alaeddinoğlu attı. 1-1

Maçın ilk yarısına verilen 3 dakikalık uzatmanın son saniyelerinde Kırşehir Belediyespor Hakan Yavuz'la bir gol daha bularak soyunma odasına 2-1 galip gitti. 

İkinci yarıya her iki takımda ofansif bir oyunla başladı. Kırşehir Belediyespor, 61. dakikada yakaladığı net gol pozisyonundan yararlanamazken, temsilcimiz plakayı boş geçmedi ve 69. dakikada Sefa Narin'le oyuna yeniden denge getirdi. 2-2

Maçın geneli göze alındığında temsilcimize oranla daha iyi bir görüntü çizen Kırşehir Belediyespor, baskılı oynadığı dakikalarda bir gol daha buldu. İsmail Düzgün'ün attığı gol maçın da skorunu tayin etti. 90 dakika Kırşehir Belediyespor'un 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Kırşehir Belediyespor aldığı galibiyetle puanını 68'ü yükseltip ligde üçüncü sıraya yükselirken, Bayburt Özel İdarespor 44 puanla 14. sırada kaldı. 

36. haftada alınan toplu sonuçlar:

Sivas Belediyespor - Pendikspor: 2-4
1922 Konyaspor - Kırklarelispor: 0-1
Bayburt Özel İdraespor - Kirsehir Belediyespor: 2-3
Elazığspor - Mamak: 7-1
Etimesgut - Pazarspor: 5-1
Eyüpspor - Tarsus: 4-1
Karabükspor - Karacabey Belediyespor: 1-2
Kastamonuspor - FK Vanspor: 1-2
Serik Belediyespor - Bodrumspor: 0-0
Turgutluspor - Sakaryaspor: 0-3

2 Mayıs günü oyananacak olan 37. hafta karşılaşmaları:

Bodrumspor - Karabükspor
FK Vanspor - 1922 Konyaspor
Karacabey Belediyespor - Turgutluspor
Kırklarelispor - Eyüpspor
Kırşehir Belediyespor - Serik Belediyespor
Mamak - Bayburt Özel İdarespor
Pazarspor - Kastamonuspor
Pendikspor - Elazığspor
Sakaryaspor - Etimesgut
Sivas Belediyespor - Tarsus Belediyespor 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.