Bayburt Özel İdarespor, Diyabekirspor'u 2-1'le geçti!

Bayburt Özel İdarespor, 18. hafta maçında Diyarbekirspor’u konuk etti. 

Bayburt Özel İdarespor, Diyabekirspor'u 2-1'le geçti!

Bayburt Postası - İlker Sayan’dan haftalardır mahrum olan Bayburt Özel İdarespor, Diyarbekirspor karşısına kaptan İbrahim Alan’dan da mahrum çıktı. Kaleci Zülküf’ün de cezalı olduğu için yer almadığı karşılaşmada kaleyi Yunus Emre Kırdal korudu. Bayburt Özel İdarespor, önemli oyuncularından mahrum çıktığı maçtan 2-1 galip ayrıldı ve puanını 33'e yükseltti.

Saat 13.00’te Gençosman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Gürcan Hasova, Buğra Can Semercioğlu, Azad İlhan üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın hemen başında temsilcimizin korner atışı sonrasında gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortayı Diyarbekirsporlu oyuncu eli ile kesti. Maçın hakemi net pozisyonda beyaz noktayı göstermedi.  

7. dakikada gelişen atakta ceza sahası içine bırakılan pasta Onur Kolay topla buluştu. Onur’un sert vuruşunu Diyarbekirspor kalecisi Salih Şenbaş güçlükle tokatladı. 

17. dakikada Ali Aydemir ceza sahası içinde yakaladığı net pozisyonda yine kaleci Salih’e takıldı. 

Bayburt Özel İdrarespor, baskılı oynadığı bu dakikalarda golü buldu. Ömer Esenkaya, 18. dakikada ceza sahasına yapılan ortada kaleciden dönen topu boş kaleye gönderdi. 1-0

Maçın 28. dakikasında Ömer Esenkaya bir kez daha sahneye çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan Ömer, plase bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı köşeden filelerle buluşturdu. 2-0

Karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimizin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bayburt Özel İdrarespor daha iyi başladı. İlk dakikalardan itibaren orta saha hakimiyetini eline alan temsilcimiz iki gol pozisyonundan daha yararlanamadı. 

69. dakikada Diyarbekirspor lehine penaltı atışı verildi. Korner atışı sonrasında ceza sahasında yaşanan karambolde top Uğur Aygören’in eline çarptı. Maçın hakemi Gürcan Akova, topa elle müdahale olarak değerlendirdiği poziyonda beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını Utku Şen gole çevirdi. 2-1

Bayburt Özel İdarespor, stresli bir oyun sergilediği maçın son çeyreğinde skoru korumasını bildi. 4 dakika uzatma gören maç, temsilcimizin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

 Temsilcimiz ilk yarının son maçında 26.12.2021 günü saat 13:00’ta Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor ile karşılaşacak. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

⚽⚽⚽⚽ TEBRİK'LER...⚽⚽⚽⚽