Bayburt Özel İdarespor'da yönetim kurulu toplandı

TFF Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve zor günler geçiren  Bayburt Özel İdarespor'da yeni yönetim ilk toplantısını yaptı.

Bayburt Özel İdarespor'da yönetim kurulu toplandı

Yurt dışında bulunan Başkan Şemsettin Çalışkan ve bir kaç yöneticinin telekonferansla katıldığı toplantının en önemli konusu, transfer yasağının kaldırılması ve  sarı siyahlı takımın 2. Lig’de kalabilmesi için yapılması gerekenlerdi.

Yurt dışında bulunan pandemi nedeniyle Türkiye'ye gelemeyen Başkan Şemsettin Çalışkan, iyi bir yönetim kurulu oluşturduklarını, yeni yönetimle hedeflerinin Bayburt Özel İdarespor'u layık olduğu yere taşımak olduğunu söyledi.

Çalışkan, ''Öncelikli hedefimiz devre arasına kadar transfer yasağını kaldırıp ardından takımın ihtiyacı olan mevkilere nokta transferler yaparak 2. yarı maçlarını psikolojik olarak daha rahat ortamda oynanmasını sağlamaktır. Bununla birlikte diğer hedefimiz ise şehrimizin kulübü olan Bayburt Özel İdarespor'u bu sene 2. Ligde tutmayı başarabilmektir. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte bunu başarabileceğimize yürekten inanıyorum dedi.

21 yöneticisi bulunan Bayburt Özel İdarespor'un yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Başkan: Şemsettin Çalışkan
As Başkan: Hayrettin Koçyiğit
Başkan Vekilleri: Süleymen Seyhan, Süleymen Ağın, Süreyya Türkmenli, Kenan Aktürk
Genel Kaptan: Enis Aslan
Futbol Şubesi Sorumlusu: Şükrü Kayalı
Basın Sözcüsü: Selahattin Ekrekli 
Tesisleren Sorumlu Yönetici: Muammer Kobal
Muhasip Üye: Fırat Kocabey
Üyeler: Hakan Tali, Alparslan Demirhan, İsrafil Kahraman, Hicabi Durmuş, Celil Kahraman, Ömer Yardımcı, Sefa Yıldız, Mete Emir, Abubekier Altındaşoğlu, Adem Köse.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Malcom × 3 yıl önce

Başkana inanıyor ve güveniyoruz yaparsa p yapar

Avatar
mert 3 yıl önce

sen bayburtspor kaldı kötü neyi sen düşüş puan yok

Avatar
veli 3 yıl önce

böyle olmaz bu işler altınordu örneği var bu şekilde kurumlaşmak lazım