Bayburt Özel İdarespor 9 yeni transferle Antalya kampına başladı

Spor Toto 3 Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligin ilk devresini sadece 3 puanla kapatan Bayburt Özel İdarespor, ikinci yarıda lige kalabilme mücadelesi verecek.

Bayburt Özel İdarespor 9 yeni transferle Antalya kampına başladı

Bayburt Postası - Devre arası Antalya kampına 9 yeni transferi ile katılan Bayburt Özel İdarespor, ilk oynadığı hazırlık maçından 2-0 mağlup ayrıldı. TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Balıkesirspor’a 2-0 mağlup olan temsilcimiz kamp boyunca iki hazırlık maçı daha oynayacak.

12 Ocak Cuma günü Talas Gücüspor ve 14 Ocak Pazar günü Siirt Özel İdarespor ile hazırlık maçı yapacak olan temsilcimiz 15 Ocak Pazartesi günü Bayburta dönerek, iç sahada oynanacak olan Bornova 1877 maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kulüpten yapılan açıklamada yeni transferlerin takıma adaptasyonu açısından kampın verimli geçtiği belirtilerek, ihtiyaç halinde yeni transferlerin yapılacağı bilgisi verildi.  


 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt özel Idarespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.