Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Finallerinde

Okul sporları grup müsabakalarına 6 sporcu ile katılan Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 2 sporcusu Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Finallerinde

Bayburt Postası - 2023-2024 Okul sporları genç erkekler (B) kategorisi bilek güreşi grup müsabakaları, 14 ilden 154 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Giresun'da düzenlenen müsabakaya, Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 6 sporcu katılım sağladı. 

Yarışmanın sonucunda 45 kiloda Azat Sönmez sağ kolda birinci, sol kolda üçüncü, 70 kiloda Yusuf Haktan Bulut, sol kolda üçüncü oldu. İdris Kar ve Ümit Ziypak antrenörleri gözetiminde müsabakayı dereceyle tamamlayan öğrenciler, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. 

10-11 Şubat tarihlerinde Türkiye birinciliği için mücadele edecek olan Sönmez ve  Bulut, şimdiden çalışmalara başladıklarını belirterek, Türkiye finallerinde Bayburt'u en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.