Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden bilek güreşinde önemli başarı

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilek Güreşi Takımı 6 sporcuyla katıldığı grup müsabakalarında önemli bir başarıya imza attı. 

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden bilek güreşinde önemli başarı

Bayburt Postası - 7 madalya ile Bayburt’a dönen, bilek güreşi takımının 5 sporcusu Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Okul Sporları Bilek Güreşi (A kategorisi ) Grup  müsabakaları 27-29 Aralık tarihleri arasında 11 ilin katılımı ile Bitlis'te yapıldı. Yarışmaya, hocalar Ümit Ziypak, Abdurrahman Kosdik ve İdris Kar gözetiminde 6 sporcu ile katılan Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, 5 sporucusu ile Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Grup müsabakalarında dereceye giren isimle şöyle:

Sol Kol 
50 kiloda Ertuğrul Çankıroğlu - Birinci
55 kiloda İbrahim Sadık Tüysüz - İkinci
70 kiloda Muhammed Ali Kaya - Birinci
75 kiloda Rahimcan Erol - Birinci

Sağ Kol
50 kiloda Ertuğrul Çankıroğlu - Birinci
65 kiloda Davut Kılıç - Birinci
75 kiloda Rahimcan Erol - Birinci


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet Ali Dak 2 yıl önce

Bende Aynı 2019 Yılında Sağ Kol birincisi olmuştum Türkiye'de. Bu sene nasip olmadı. Aynı hocalar ile gitmiştim şampiyonaya.

Avatar
Ümit ziypak 2 yıl önce

Tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum. Başarmanın sırrı çalışmaktır. Sizde çalışıp başardınız. Başarılarınız inşAllah daim olur.