Bayburt İl Özel İdare'ye ilk destek Başkan Pekmezci'den

2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Bayburt İl Özel İdare Spor Kulübü’nün satışa sunduğu kombine kartlarından ilkini Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci satın aldı.

Bayburt İl Özel İdare'ye ilk destek Başkan Pekmezci'den
Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdarespor’a destek vermek amacıyla Şehit Nusret Parkı’na giden Belediye Başkanı Pekmezci, burada kulüp başkanı Muhammet Karaoğlu, kulüp yöneticileri ve sporcuların yer aldığı stantta satışa sunulan iç saha kombine kartlarından satın alarak kampanyaya destek veren ilk kişi oldu.

Kulüp Başkanı Muhammet Karaoğlu ve yöneticileri ile bir süre sohbet eden Başkan Pekmezci, 2019-2020 TFF 2 Lig Kırmızı Gurupta mücadele edecek olan Bayburtspor’a başarılar diledi. Bayburtspor’un her zaman yanında olacağını belirten Başkan Pekmezci, Bayburtlular'a da destek çağrısında bulunarak, “Bayburtlu bütün hemşerilerimizi Bayburtspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Bayburt’a ve Bayburtspor’a yakışır biçimde takımımıza destek verelim. Bu yolda hep beraber yürüyelim, temsilcimize hep birlikte sahip çıkalım. Kulüpler taraftarıyla güçlüdür. İnşallah hep birlikte el ele vererek Bayburtspor’umuzu daha üst liglere taşıyacağız. Takımımızın da mücadele ruhunu ortaya koyacağından hiç şüphemiz yoktur. Bu vesileyle ben şimdiden yeni sezonda Bayburtspor’umuza üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halis 5 yıl önce

Sözde değil, icra aşamasında olalım kombinelerimizi alalım. Taraftar sadece trübünde caka satmayla, bağırma ile olmaz pamuk eller cebe.

Avatar
Bayburt 5 yıl önce

Belediye kapalı spor salonunun yerini boşaltsın yatırımın önünü açsın