Bayburt İl Özel İdare, Serik'i de eli boş gönderdi

Bayburt İl Özel İdare ve Gençlikspor, 9. hafta maçını da üç puanla tamamladı.

Bayburt İl Özel İdare, Serik'i de eli boş gönderdi
Bayburt Postası -  Ligin namağlup tek takımı olan Bayburt İl Özel İdare, galibiyet serisini ligin güçlü takımlarından Serik Belediyespor karşısında da sürdürdü. Güçlü rakibini tek golle geçen temsilcimiz 21 puanla lig liderliğini sürdürdüğü haftada takipçileri ile olan arayı da açtı.

Gençosman Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanan maça taraftarın yoğun ilgisi oldu. Davul zurna eşliğinde tezahüratlarla maça iyi başlayan Bayburt İl Özel İdare, golü 8. Dakikada buldu. Emre Balcı’nın sert vuruşu direkten döndü. Dönen Ali Kemal’in önüne düştü. Önü kapanan Ali Kemal topu boşta olan Serdar Eyilik’e çıkardı. Serdar topun gelişine sert vurdu, top kalecinin ulaşamayacağı köşeden filelerle buluştu. 

Golün ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 30. dakikada Selçuk’la gole çok yaklaştı. Rakip oyuncuyla omuz omuza ceza sahasına giren Selçuk zor pozisyonda iyi bir top çıkardı. Kalecinin müdahale edemediği top direğin dibinden dışarı çıkdı. 

İlk yarının son anların bu kez bir şanssız pozisyon daha yaşandı. Selçuk’un ortasında Emre Hasan Balcı topun gelişine sert bir şut çıkardı. Balcı2nun vuruşu üst direğe çarparak dışarı çıktı. 

Maçın ikinci yarısında temsilcimizde yorgunluk hakimdi. 61. Dakikada Serdar’ın kaleciyle karşı karşıya kalıp dışarı attığı pozisyonun dışında gol pozisyonuna giremeyen Bayburt İl Özel İdare, maçın son anların kalesinde tehlikeli pozisyonlar da gördü. Defansın ve kalecinin başarılı müdahaleleri ile skoru koruyan temsilcimiz karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak puanını 21’e yükseltti. 

Namağlup liderliğini sürdüren temsilcimiz 27 Ekim’de Bağcılarspor’un konuğu olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.