Bayburt İl Özel İdare ceza sahası dışından avladı!

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor 3. Lig 3. Grup 23. hafta maçında Anadold 24 Erzincanspor’la karşılaştı.

Bayburt İl Özel İdare ceza sahası dışından avladı!
Bayburt Postası -  Geçtiğimiz hafta Kocaelispor’a 5 atan Erzincanspor, Gençosman’dan puansız döndü.

Maçın ikinci yarısında baskılı bir futbol ortaya koyan temsilcimiz ceza sahası dışından sert vuruşlarla bulduğu iki golle rakibini geçerek şampiyonluk yolundaki bir engeli daha aştı.

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan maçı Serhad Ürkmez, Murat Güçlü, Özgür Tolga Özcan üçlüsü yönetti.

Maçın 11. dakikasında Feyyaz Aydil’le net bir gol fırsatını tepen temsilcimiz 25. dakikada ise penaltı noktasında topa gelişine vuran Ali Kemal Yükseker'le bir fırsatı daha tepti. Maçın ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.



İkinci yarıya daha iyi başlayan ve ataklarla rakibi bunaltan temsilcimiz 57. dakikada aradığı golü buldu. Ceza sahası dışında kaleyi görüp iyi bir vuruş çıkaran Yusuf Onur Arıkan kalecinin uzanamadığı köşeden topu filelerle buluşturdu. 1-0

Golün ardından baskısını iyice sıklaştıran temsilcimiz maçın ikinci yarısında Serdar Eylik’in yerine oyuna dahil olan Emre Bayram’la ikinci golü buldu. Emre’nin ceza sahası dışından sert vuruşu ile gelen gol durumu 2-0’a getirdi.

90 dakikası 2-0 tamamlanan maçın ardından puanını 51’e yükselten temsilcimiz önümüzdeki hafta Payasspor deplasmanına konuk olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep besbas 5 yıl önce

Ins busene ikinci ligdeyiz.Bayburtumuza yeni bir stadyum yakisir.Bakalim hangi belediye baskanimiza nasip olur.