Bayburt Grup, Kütahyaspor'u farklı geçti

Bayburt Grup, 24. hafta karşılaşmasında Kütahyaspor’u farklı mağlup etti.

Bayburt Grup, Kütahyaspor'u farklı geçti
Bayburt Postası - Bayburt Grup, 24. hafta karşılaşmasında Kütahyaspor’u farklı mağlup etti. Ligde son sıralarda yer alan Kütahyaspor karşısında iyi oynayan Bayburt Grup, karşılaşmadan Hasan Üstübücü ve Batuhan Er’in attığı gollerle 4-1 galip ayrıldı. Bayburt Gup, puanını 33’e yükselterek ligdeki çıkışını sürdürdüğü 24. hafta sonunda 7. sıraya yükseldi. 

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan maçı Emre Abar, Gökhan Esen, Oğuz Akyüz üçlüsü yönetti. Bayburt Grup, takım oyunundan daha çok oyuncularının bireysel hareketleri ile ön plana çıktığı maçtan 4-1 galip ayrıldı. Maçın en iyilerinden biri olan Hasan Üstübücü 32 ve 70. dakikalarda attığı gollerle güzel oyununu süslerken, takımın diğer iyi olan ismi Batuhan Er de 44 ve 79’uncu dakikalarda takımına 2 gol kazandırdı. Kütahyaspor’un tek golü ise 28. dakikada Bayburt Grup’lu Erçin Ilgaz’a çarparak filelerle buluştu. 

24. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle: 

Bayburt Grup Özel İdare - Kütahyaspor: 4-1
Beylerbeyi - 24 Erzincanspor: 3-3
Kocaelispor - Manavgatspor: 1-0
Çorum Belediyespor - Cizre Spor: 2-0
Kartalspor - Van BBSK: 1-0
Kozan Belediyespor - Tekirdağspor: 2-0
Altay - Erzin Belediyespor: 2-0
Sancaktepe Belediyespor – Gölcükspor: 1-1
Kızılcabölükspor - Ankara Demirspor: 0-1



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.