“Bayburt çok soğuk, insanlar ise sıcaktı“

Michal Kadlec Bayburt deplasmanında yaşadıklarını Çek basınına anlattı... Egemen Korkmaz misafirperverlik için Bayburtlulara teşekkür etti. Selçuk Şahin ise Bayburt'un soğuk, insanların ise sıcak oluşuna vurgu yaptı... İşte o açıklamalar...

“Bayburt çok soğuk, insanlar ise sıcaktı“
Bayburt Postası - Tarihi Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Michal Kadlec, Bayburt'a yaptıkları seyahate ilişkin samimi ifadeler kullandı. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayburt Grup Özel İdare ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de Michal Kadlec, deplasmana yaptıkları seyahati 'bilinmeze yolculuk' olarak yorumladı.

Türkiye'de bir ilki yörenin dağlarında yaşadığını dile getiren Çek savunma oyuncusu, ülkesinin medyasına verdiği demeçte, yolculuktaki izlenimleri aktardı. İşte o açıklamalar:

"İstanbul'a ülkemden arkadaşlarım gelmişti, maçtan sonra beraber yemeğe çıktık. Pazartesi de takımla Bayburt'a gittik. Orası büyük bir bilinmezdi, bizi nelerin beklediğini merak ediyordum. Uçakla iki saat doğuya gittik, ardından otobüsle devam ettik. Dağlardan geçerken Türkiye'de ilk defa kar gördüm. Rakibimiz alt lig ekibiydi, maçı öğlen oynadık. Uzun bir süre sonra ilk kez ışıklandırma olmadan bir maç oynadım."

Selçuk Şahin: "Bayburt çok soğuk, insanlar ise sıcaktı"



Egemen Korkmaz: "Güzel ve keyifli bir deplasman oldu, teşekkürler Bayburt"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.