Bayburt Cirit İl Birincisi 15 Temmuz Atlı Spor Kulübü

Bayburt’ta Cirit İl Birinciliği müsabakasında final heyecanı yaşandı.

Bayburt Cirit İl Birincisi 15 Temmuz Atlı Spor Kulübü

Bayburt Postası - Ata sporu ciritin Bayburt il birincisi 15 Temmuz Atlı Spor Kulübü oldu.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu takviminde yer alan il birinciliği müsabakası 8 takımın katılımıyla başlamıştı. 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi yanındaki cirit sahasında oynanan final karşılaşmasında 15 Temmuz Atlı Spor Kulübü ile Çoruh Atlı Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

40’ar dakikadan iki devre halinde oynanan karşılaşmada 15 Temmuz Atlı Spor Kulübü 13,5 puan alırken, Çoruh Atlı Spor Kulübü ise -5 puanda kaldı.

Bayburt’ta cirit il birincisi seçilen takımda oyuncu ve safkan listesi şöyle:

Uçan Reis ile Adem Kızılgöz, Tulpar ile Alpay Tekdemir, Tek Sancak ile Bahadır Akkurt, Mirzinar ile Yusuf Altıkat, Küçük Altın ile Sefa Karadeniz, Sev Murat ile Muhammet Dağ, İkinci Ozi ile Vahdettin Topyay, Melihoğlu ile Emirhan Deligöz.

15 Temmuz Atlı Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda oyuncusu Vahdettin Topyay, il dışında yapılacak turnuvalarda Bayburt’u temsil edecek olmaktan onur duyduklarını belirtti. İl birinciliğine sıkı bir antrenman sezonu ardından katıldıklarını ve sonunda istediklerini aldıklarını bildiren Vahdettin Topyay, takım arkadaşlarına teşekkür etti. 

Karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi. Takımların kupa ve madalyalarını Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Önal ile Bayburt Cirit İl Temsilcisi Necdet Yılmaz takdim etti. 

Haber ve Fotoğraflar: Murat Okutmuş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.