AN Zentrum Bayburtspor, ligin ilk maçında Sakaryaspor'u ağırladı

AN Zentrum Bayburtspor, sezonun ilk maçında Sakaryaspor’u evinde ağırladı. Temsilcimiz iyi oynadığı ve kontra ataktan yediği golle geriye düştüğü maçtan beraberlikle ayrılmasını bildi.  

AN Zentrum Bayburtspor, ligin ilk maçında Sakaryaspor'u ağırladı

Bayburt Postası - Saat 15.30’da Gençosman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda atak bir oyun sergiledi. Her iki yarı sahada da gol pozisyonlarının olduğu karşılaşmanın ilk 45 dakikası 0-0 sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına daha atak başlayan ve ilk dakikalardan itibaren rakip sahada etkili oynayan AN Zentrum Bayburtspor, golü bulamadığı dakikalarda kontra ataktan kalesinde gol gördü. 54. Dakikada konuk ekibi öne geçiren golü Ozan Sol kaydetti. 0-1

Golün ardından oyunu rakip sahaya yıkan temsilcimiz golcü isim İbrahim Alan’la beraberliği yakaladı. İbrahim Alan, 67. dakikada sol kanattan girdiği ceza sahasındaki vuruşu rakip oyuncuya da çarparak filelerle buluştu. 1-1  

Karşılaşmanın son yarım saatinde her iki takımda yer yer baskılı ataklar gerçekleştirse de temsilcimiz kalesinde gol görmediği gibi galibiyeti getiren golü de bulamadı. Maçın 90 dakikası 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Hakan Yılmaz gözetimindeki AN Zentrum Bayburtpsor, ilk maçında karşılaştığı ligin güçlü takımlarından Sakaryaspor karşısında sergilediği oyunla beğeni topladı.

Pandemi koşullarının dikkate alınarak taraftarın alındığı Gençosman Stadyumu’ndaki karşılaşmayı bin 500’e yakın futbolsever takip etti. 

Temsilcimiz ligin ikinci haftasında 12 Eylül 2021 günü Manisa deplasmanında Turgutluspor’un konuğu olacak. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.