An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, Osmaniye'de maça çıkacak

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, ligin dördüncü haftasında Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, Osmaniye'de maça çıkacak

Bayburt Postası - TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 4’ncü haftasında Bayburt Özel İdarespor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü (yarın) saat 15.30’da Osmaniye 7 Ocak Stadyumu’nda oynanacak.

Lige Gençosman Stadyumu'nda Sakaryaspor karşısında aldığı 1 puanla başlayan temsilcimiz, ikinci hafta Manisa Turgutlu'dan galibiyetle, üçüncü haftada Gençosman'da Serik Belediyespor karşısından galibiyetle ayrıldı. 

3 haftada 7 puan toplayan An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, bu hafta Kahramanmaraşspor'la oynayacağı maçı deplasmanda oynayacak. Kahramanmaraşspor, 12 Şubat Stadı'nın yıkım kararı alınması nedeniyle maçlarını Osmaniye'de oynuyor.

Osmaniye 7 Ocak Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya tam kadro giden temsilcimizde herhangi bir eksik ve kart cezalısı bulunmuyor. 

7 puanla 7. sırada 

3 hafta üstüste kaybeden Kahramanmaraşspor karşısında mutlak galibiyeti hedefleyen temsilcimiz, kazanması halinde ligdeki yerini daha üst sıralar taşıyacak. Sivas Belediyespor ile Bodrumspor'un 3'er galibiyet 9 puanla ligin ilk iki sırasını paylaştığı ligde, 5 takımın 7 puanı bulunuyor. Ankaraspor üçüncü, Hekimoğlu Trabzon dördüncü, Silahtaroğlu Vanspor beşinci, Somaspor altıncı, An Zentrum Bayburt Özel İdarespor ise yedinci durumda. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.