Tam donanımlı 7 ambulans hizmete girdi

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, birçok alanda uluslararası göstergelerde Türkiye'nin, bir başarı hikayesi olarak ortaya çıktığını belirterek, "Hatta öyle ki bugün Türkiye'deki bu başarı hikayesi, sağlıkta artık bir ihraç haline dönüşmüştür." dedi.

Tam donanımlı 7 ambulans hizmete girdi
Bayburt Postası - Ağbal, tam donanımlı 7 ambulansın İl Ambulans Servisi Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezinde hizmete alınması dolayısıyla, Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü önünde düzenlenen törende, yeni ambulanslarla vatandaşlara bu alanda sunulan hizmetin daha da artacağını söyledi.

Hükümetin sağlık alanında olağanüstü başarılı bir performans ortaya koyduğunu vurgulayan Ağbal, 2002 yılından sonra başlatılan Sağlıkta Dönüşüm Programı sayesinde hastanelerin birleştirildiğini, kaynakların sağlık alanına seferber edildiğini aktardı.

Ağbal, Türkiye'nin, Sağlıkta Dönüşüm Programı sayesinde dünya ölçeğinde önemli başarıları yakalayan ülkelerden biri konumuna geldiğinin altını çizerek, bu başarıların ortalama yaşam süresinden, hastaların yatış süresine kadar birçok alanda kendini gösterdiğini dile getirdi.

Birçok alanda uluslararası göstergelerde Türkiye'nin, bir başarı hikayesi olarak ortaya çıktığını belirten Ağbal, "Hatta öyle ki bugün Türkiye'deki bu başarı hikayesi, sağlıkta artık bir ihraç haline dönüşmüştür. Bugün Türkiye olarak birçok ülkeye sağlıkta dönüşüm alanında danışmanlık yapıyoruz, yön gösteriyoruz." diye konuştu.

Ağbal, Bayburt'ta 200 yataklı modern yeni devlet hastanesinin temmuz ayında hizmete alınmasını planladıklarını da belirterek, sağlık alanında vatandaşlara sunulan hizmetlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Törene, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı, İl Ambulans Servisi Başhekimi Ebru Acun, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak ve diğer ilgililer katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Devlet adamlarının orada olmalarını anlarım da, il başkanı ve belediye başkan adayı ne alaka? Bu vatandaşlar araçlar için ne kadar emek, ne kadar para harcamışlar ceplerinden? Yahu 20 sene öncekileri kınaya kınaya, onlardan daha beter oldunuz el insaf! Sokakta genç delikanlılar işsiz geziyorlar, varsa babayiğitliğiniz onlara el atın. İşkur'la olacak işler değil bunlar. Yıllar sonra bedelini ağır ödeyeceğiz ama eskilerin dediği gibi, ay bacayı geçmiş olacak.

Avatar
Muharrem_69 5 yıl önce

Acaba neden 200 yataklı hastane bunu çoğu bilmezzzz.... o hastane şayet 200 ün üzerinde yani 201 veya 210 yataklı olsa idi burada profesör düzeyinde hastane ve ona göre labaratuvar vs. Vs. olacaktı.. doktoru olmayan hastane ne fışkıya yarar. İsterse 15 yıldızlı olsa ne olur hastalar hala sağa sola sevk ediliyorsa bence gereksiz bi yatırım. Normal şu anki mevcut hastanede iş görüyor. Yenisi yapıldıktan sonra yine sevk edilecekse hastalar erzuruma Erzincan a gümüşhaneye trabzona gereği yok bence.... DOKTOR GETİRİN DOKTOR.

Avatar
Mustafa ŞİMŞEK 5 yıl önce

Belediye başkan ADAYI kudele kesiyor bunu ancak chp yapar

Avatar
Zihni 5 yıl önce

Yumaklar Polatlar ne iş devlet işinde!
Yoksa biz parti devleti mi olduk?
Insanlar parti devletine donustu devlet deyince kabul etmezler bir de!
Yazik cok yazik...

Avatar
Ehsan 5 yıl önce

Il baskani, parti adayi, vali vs memurlar bilikte kurdela kesirler. Ne guzel Bayburt
Bu CeHaPe var ya bu CeHaPe bunlarin zamaninda valiler partili gibiydiler. Devlet parti devletiydi bunlarin zamaninda.
Cok sukur bugun ele seyler hec olmir!

Avatar
ismail 5 yıl önce

tam donanımlı ambulanslar eskidi artık yıka yıka cama seri numarası yaz sonra hayırlı olsun uzun zamandır çalışan ambulansları seçim yatırımı yapmayın onlaramı kaldınız ver mehteri

Avatar
Kalenin tepesi 5 yıl önce

Merak ediyorum Akp nin bayburtta ki rakibi CHP veya hdp mi bu ne hırs açılış töreni yapılacak en son iş sayın vali sayın bakan milletin vergileriyle alınan ambulansları akepe nin seçim malzemesi yapmasını kınıyorum bir sarı yelek şelale kahramanın sırtına giydirseydiniz ruzi mahşerde alacağımız olsun

Misafir Avatar
ALOŞ 5 yıl önce @Kalenin tepesi

Beka bu olmalı. Devlet tek parti haline geldiği için beka oluşuyor. Bekaya getirenler belli.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Galacoş 5 yıl önce

Gayet mutlu hepsi bu fotograf karesinde.
Utanmak unutulmus.
Turk halki vergilerin kimlerin elinde, neyin malzemesi olmus.
Allah islah etsin ne deyim