Bayburt'ta ilk aşılar vurulmaya başlandı

Çin'den Türkiye'ye getirilen CoronaVac aşısı acil kullanım onayı almasının ardından yapılmaya başlandı. İlk etapta sağlıkçılar ve 65 yaş üstü aşılanıyor.

Bayburt'ta ilk aşılar vurulmaya başlandı

Bayburt Postası - Türkiye genelinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı toplu aşılama programı başladı. Programın ilk etabında sağlıkçılar ve 65 yaş üstü kişiler aşılanacak.

Bayburt'ta ilk aşılar sağlıkçılara yapıldı. Bayburt İl Sağlık Müdür Yardımcısı Ekrem Hatipoğlu, ilk aşı vurulan isimlerden biri oldu. Hatipoğlu, 'Allah devletimize zeval vermesin. Bu sıkıntılı günleri, kontrollü yaşamaya devam ederek hep birlikte atalatacağız" dedi.   

Öte yandan aşı vurulabilmek için e-Nabız uygulamasından randevu almak yeterli olabiliyor. Yetkililer, 65 yaş üstü vatandaşların randevu almakta gecikmemesi gerektiğinin altını çiziyorlar. 

Anahtar Kelimeler:
CoronaVacEkrem Hatioğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
süleman 3 yıl önce

Umarım bu deney$en sağ çıkar ülkemiz. Tekrar h@yırlı uğurlu olsun. Umarım sıra tez elden herkese gelir.