Recep Yaya'nın cansız bedenine ulaşıldı!

Demirözü Barajı'nda iki gündür aranan Recep Yaya'nın (35) cansız bedenine ulaşıldı.

Recep Yaya'nın cansız bedenine ulaşıldı!

Bayburt Postası - Önceki gün aracı, ceketi ve telefonu Demirözü Barajı kıyısında bulunan Recep Yaya'nın aramaları iki gün boyunca Demriözü Barajı'nda devam etmiş ve bir sonuca ulaşılamamıştı. 

Üzücü haber bugün geldi.Sabah saatlerinde bölgeye giden Jandarma ekipleri Recep Yaya'nın cansız bedenini Demirözü Barajı'nın kıyısında bulunan Işıkova köyü yakınlarında buldu.

Recep Yaya'nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Bayburt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

Öte yandan öğretmen olan Recep Yaya’nın, 6 yıl önce meslekten atıldığı, bunun üzerine psikolojik sıkıntılar geçirdiği öğrenildi. 

Yaya, evli ve bir çocuk babasıydı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2 yıl önce

Allah hepinizin belasını versin.Simdi rahat rahat uyuyun,

Avatar
Vatandaş 2 yıl önce

Khk'lı bu gencin katili tüm toplumdur. Özellikle onu sosyal yokluğa hapseden, ona "vatan haini" diyen bu toplum malesef vicdanını da kaybetmiştir. "Suçun şahsiliği" ilkesini bile işletmeyen yargı sistemi ve toplum vicdanı malesef iflas etmiştir. Adalet iflas ettiği için ekonomi de onun ardından iflas edecektir. Allah rahmet eylesin.

Avatar
Jhin 2 yıl önce

Kardeşim rabbim sevenlerine sabır versin.Biz razıydık Rabbimde razı olsun

Avatar
Fatma 2 yıl önce

Maalesef suçsuz binlerce kişiye terör iftirası atarak insanları maddi manevi çıkmaza düşürdüler. Toplumda destekledi sonuç bu. Allah bu millete feraset versin. Bu gence Rabbim rahmet eylesin kalanlara sabır versin. Sebeb olanlar Allah'a havale...

Avatar
Gurbetkusu 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin çok iyi bir insandı.bayburt şimdi mutlu olun bir insanın ölümüne sebep oldunuz.disladiniz yaftaladınız.15 temmuzu yapanların Allah belasını versin .ama sırf yurdunda kaldı diye insanlara bu yapılmaz. Bayburtta dersanesine gitmeyen yurdunda kalmayan mi vardı.

Avatar
Fatih 2 yıl önce

ALLAH (Celle Celaluhu),rahmet eylesin.

Avatar
Vedalettin 2 yıl önce

Arkadaş a ne haksızlık yapılmıştı hangi koyden

Avatar
Nivli 2 yıl önce

AKP 2013 e kadar bu milleti fetoyle sınavlarda budadi şimdide kendileri buduyor okadar piskinlerki iskurdaki işlere bile Akp yalakalari hep giriyor bakın hep aynı insanları görürsünüz