Bayburt'ta yalnız yaşayan eski boksör İsmet Ersoy, ölü bulundu!

Bayburt'ta yalnız yaşayan İsmet Ersoy (89) evinde ölü bulundu.

Bayburt'ta yalnız yaşayan eski boksör İsmet Ersoy, ölü bulundu!

Bayburt Postası - Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine, Emniyet personeli, itfaiye ekipleri ve ambulans geldi.

İtfaiye ekipleri tarafından açılan evde İsmet Ersoy'un cansız bedenine ulaşıldı.

Bayburt'ta Kavurmacı Şevki Efendi'nin oğlu Boksör İsmet diye tanılan İsmet Ersoy, uzun yıllar Almanya'da ikamet ettikten sonra Bayburt'a yerleşmişti.

1950'li yıllarda Bayburt'ta boksa başlayan ve sonradan ikamet ettiği Almanya'da da boks hayatını sürdüren 1932 doğumlu İsmet Ersoy, son yıllarda Bayburt'a dönmüş ve satın aldığı evinde yalnız başına yaşıyordu. 

Dörtyol mevkisindeki evinde yaşayan İsmet Ersoy'u göremeyen komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen yetkililer, İsmet Ersoy'un cansız bedenini gerekli incelemelerin ardından Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Fotoğraf: Yalçın Çağlayan 

Anahtar Kelimeler:
Ismet ErsoyBoksör Ismet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN

Avatar
Murat 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin