Bayburt Postası'nın acı kaybı: Ahmet Dağlar hayatını kaybetti!

Bayburt Postası gazetesi emektarlarından Ahmet Dağlar (78), dün İstanbul'da hayatını kaybetti.

Bayburt Postası'nın acı kaybı: Ahmet Dağlar hayatını kaybetti!

Bayburt Postası - Dağlar, bugün Beylikdüzü Kavaklı camisinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Büyükçekmece Çakmaklı mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.  

1953 yılında yayın hayatına başlayan Bayburt Postası Gazetesi'nde, gazetemizin kurucusu Osman Okutmuş'a omuz veren baş isimlerden biri olan Ahmet Dağlar, 78 yaşında İstanbul'da hayatını noktaladı. 

Çocuk yaşlardan itibaren gazetemizde çalışmaya başlayan Ahmet Dağlar, 1969 yılında gittiği yurtdışından kısa sürede geri dönmüş ve gazetedeki mesaisine devam etmişti. Tuzcuzade mahallesinde ikamet etmekte iken, 1998 yılında Bayburt'tan İstanbul'a göç eden Ahmet Dağlar, uzun bir süre Esenler'de ikamet etmiş, son yıllarda ise Büyükçekmece'de hayatını sürdürmekte idi. 

Ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz Ahmet Dağlar amcamıza Allah'tan rahmet dileriz. 

Taziye için oğulları

Tuncay Dağlar 05459378026
Coşkun Dağlar 05377791576 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim Gürbüzer 2 yıl önce

Bayburt Postası Gazetesine hizmetleri dokunan Ahmet Dağlar Ağabeyimizin Allah mekanını cennet eylesin. Ruhu şad olsun.