Başkan Pekmezci'den şehit annelerine ziyaretler

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Anneler Günü dolayısıyla Şehit annelerine ziyarette bulundu. 

Başkan Pekmezci'den şehit annelerine ziyaretler

Bayburt Postası - Başkan Pekmezci, şehit annelerine takdiminde bulunduğu ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunarak, "Bugün anneler günü, bu anlamlı günde tüm evlatlar annelerine ziyarete koşuyorlar. Ama anneler gününü her zaman buruk geçiren annelerimiz var. Onlar hayatlarının baharında olan gencecik yaşlarında, ciğerpareleri evlatlarını bu kutsal vatan toprakları uğruna toprağa veren şehit annelerimiz. Evlatlarının ziyaretinin yerini tutmaz ama biz şehit annelerimizi bu güzel ve anlamlı günde ziyaret ettik. Ben bir kez daha başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Başkan Pekmezci, ziyaretleri kapsamında şehit anneleri Nevriye Taşkesen, Songül Saka, Cemafer Kaya, Fatma Güler ve Havva Kostik'in günlerini kutladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.