Bayburtlu Hafız Ümit Bayram Bölge Birincisi

Din Görevlileri Hafızlık Yarışması Bayburt İl Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bayburtlu Hafız Ümit Bayram Bölge Birincisi

Bayburt Postası - 7 ilden hafızların kaıtılım gösterdiği yarışmasnın birincisi Bayburt Yusufiye Camii İmam Hatibi Ümit Bayram oldu. Yarışmada ikinci Gümüşhane’den yarışmaya katılan Din Görevlisi  Aziz Aydın, üçüncü ise Erzurum’dan yarışmaya katılan Din Görevlisi Cihan Çavdar oldu.

Müftülüğün ev sahipliğinde Bayburt Ulu Cami'de gerçekleşen yarışmaya, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum ve Gümüşhane illerinde birinci olan hafızlar katıldı.

Yarışmada birinci olan Bayburt Yusufiye Camii İmam Hatibi Ümit Bayram, 01 Eylül 2022 tarihinde Adıyaman'da yapılacak Tükiye Finalinde katılmaya hak kazandı.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Müftü Yardımcısı Abdullah Aksoy, Demirözü İlçe Müftüsü Fatih Samet Okumuş, Aydıntepe İlçe Müftüsü Mustafa Kabaoğlu, Şube Müdürü Ömer Turan, din görevlileri, Kur’an kursu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Ümit Bayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.