Bayburt Müftülüğü'nden görme engelli gence hediyeler

Bayburt İl Müftülüğü'nce görme engelli genç kıza Braille alfabesiyle yazılı Kur’an-ı Kerim ve kitaplar hediye edildi.

Bayburt Müftülüğü'nden görme engelli gence hediyeler

Bayburt Postası - Bayburt’un Demirözü ilçesi Gökçedere beldesinde ikamet eden görme engelli Esra Akdağ’a Bayburt İl Müftülüğü tarafından Braille alfabesiyle yazılı Kur’an-ı Kerim ve kitap hediye edildi.

İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve beraberindeki heyet Esra Akdağ’ı ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an’ı Kerim, Dinimi Öğreniyorum, 40 Hadis ve Mesnevi’den Hikayeler adlı Braille alfabesiyle yazılmış kitapları hediye etti.

Müftü Başoğlu, konuyla ilgili verdiği bilgide, “Esra kızımız gönül gözüyle Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim-i okumayı öğrenmiş. Öncelikle kızımızı tebrik ediyorum, emeği geçen hocasına ve ailesine teşekkür ediyorum. Kızımızın bu başarısı bizleri çok duygulandırdı. Bizler de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın büyük bir emek ve özveri ile hazırladığı bu kitapları kızımıza hediye ettik. Bundan sonraki hayatının her safhasında kendisine başarılar diliyorum. Biz engelli kardeşlerimize yönelik yaptığımız “Huzurda Engel, Engel Değildir” adlı projede hiçbir engelin bizleri Rabbimizin huzurundan alıkoyamayacağını ifade etmiştik, kızımızın bu başarısı bu gerçeği bizlere bir daha göstermiş oldu. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” ifadeleri kullandı.

Ziyarette Demirözü İlçe Müftüsü Fatih Samet Okumuş ve Müftülük Şube Müdürleri Sadi Bayoğlu ve Ömer Turan da yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2 yıl önce

İl müftüsü hasan başoğluna soruyorum hafta sonları neden nikah yapmıyorsunuz.? Gelen vatandaşları belediyelere neden yönlediriyorsunuz.Bu bir keyfi uygulamadır... sayın cumhurbaşkanımızın size verdiği yetkiyi neden yerine getirmiyorsunuz..