Meteorolojiden Bayburt'a kuvvetli fırtına uyarısı!

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Bayburt için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Meteorolojiden Bayburt'a kuvvetli fırtına uyarısı!

Bayburt Postası - Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Rüzgârin Bayburt çevrelerinde, güney ve güneybati (lodos) yönlerden, kuvvetli ve fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçmasi, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre yurt genelinde bu aksam saatlerinden itibaren siddetli rüzgâr etkili olacak. Bazi bölgelerde yer yer firtinalarin da etkili olmasi beklenirken; vatandaşlardan çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasi isteniyor.

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Fırtına
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.