Korkutan yangın söndürüldü!

Bayburt'ta Karşıgeçit ile Yazyurdu köyleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangın gecenin ilerleyen saatlerinde söndürüldü.

Korkutan yangın söndürüldü!
Bayburt Postası - Bayburt’ta dün öğle saatlerinde başlayıp kısa bir süre kontrol altına alındıktan sonra rüzgarın etkisiyle yeniden büyüyen orman yangınını söndürme çalışmaları gecxenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

Karşıgeçit ile Yazyurdu arasındaki ormanlık alandan nedeni belirlenemeyen yangını fark eden vatandaşlar İtfaiye ve Bayburt İl Tarım ve Orman İşleri Müdürlüğü'ne bildirildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına ekipler ve vatandaşlar müdahale etti.

Yangın ekiplerin ve vatandaşların müdahalesiyle yaklaşık 5 saatte kontrol altına alınarak, soğutma çalışması yapıldı. Daha sonra sıcak havanın da etkisiyle yangın farklı noktalarda yeniden başladı. Yangın ekiplerin gece boyu gayretli çalışmaları sonrasında yeniden kontrol altına alınarak söndürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.