Bayburt'un Alapelit köyünde soba can aldı!

Bayburt'a merkeze bağlı Alapelit (Pazahbun) köyünde sobadan çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Bayburt'un Alapelit köyünde soba can aldı!

Bayburt Postası - Ev yaptırmak için yurt dışından köylerine gelen Selman Akkuş ve Emine Akkuş çiftinin evlerinde sobadan kaynaklı yangın çıktı. Emine Akkuş, çıkan yangında zehirlenerek hayatını kaybetti. Camdan atlayarak kurtulan Selman Akkuş ise yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Akkuş çiftinin evinde sobadan yangın çıktı. Uykusundan uyanan Selman Akkuş ve Emine Akkuş, alevlerin ortasında kaldılar. Pencereden atlayarak kendini kurtaran Selman Akkuş olayda yaralanırken, Emine Akkuş karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede bulunan ekiplerin müdahalesiyle Emine Akkuş'un cansız bedeni evden çıkarıldı. Zehirlenerek  hayatını kaybeden Emine Akkuş'un cenazesi Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü. 

Yangına yaklaşık 7-8 saat müdahale eden itfaiye ekiplerince yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Alevlerin diğer evlere sıçrama şüphesiyle alanda soğutma ve yıkım çalışmaları yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2 ay önce

Allah rahmet eylesin.Yakınlarına bağsağlığı diliyoruz...