Bayburt'ta Yılbaşı Öncesi 7 İşyerinde Denetleme

Bayburt'ta yılbaşı öncesi alkol satışı yapan iş yerlerini denetlendi.

Bayburt'ta Yılbaşı Öncesi 7 İşyerinde Denetleme

Bayburt Postası - Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kaçak ve sahte alkol tüketiminin önüne geçmek için alkol satışı yapan işyerleri ile gazinoları denetledi. 7 işyerinde gerçekleştirlen denetimlerde bandrollerin yasaya uygunluğu ve işletmelerin evrak yönünden yeterliliği denetlendi. Denetlemelerde işyerlerinde herhangi bir usulsüz ve eksik evrakla karşılaşılmadı.  

Gıda ve Yem Şube Müdürü Tahsin Uzun, işletme sahiplerinebandrolsuz ürün bulundurmamalrı uyarısında bulunarak, son günlerde Bayburt'ta yapılan denetlemelerin tamamında herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını belirterek, işletme sahiplerine teşekkür etti. Uzun, yılbaşı akşamında da denetlemelerin süreceğini kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 2 yıl önce

GIDA FİYATLARINI DENETLERSENİZ SEVİNİRİZ MAALESEF BAYBURTTA FİYAT DENETİMİ YAPILMIYOR DÜZGÜN OLARAK YETGİLİLERİ BU KONUDA DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ