Bayburt'ta Köprülü Kavşakta yaralanmalı kaza

Bayburt'ta Demirözü yol ayrımındaki Köprülü Kavşak'ta trafik kazası meydana geldi.

Bayburt'ta Köprülü Kavşakta yaralanmalı kaza

Bayburt Postası - Ö.T idaresindeki 61 ACE 347 plakalı araç, Şehit Osman mevkiinden Demirözü Kavşağına seyir halindeyken karşıdan gelen O.Y'nin sürücüsü olduğu 41 TZ 982 plakalı araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle birlikte kontrolü kaybeden sürücü O.Y'nin aracı,  Ö.T'nin aracının üzerine çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri durumu 112'ye bildirdi.

Çarpmanın şiddetiyle beyaz otomobilin üzerine çıkan aracaın sürücüsü O.Y. yaralandı.

Kazada yaralanan O.Y. olay yerine gelen sağlık ekiplerince tedavisi yapılmak üzere Bayburt Devlet Hastanesine götürülürken, diğer araçtaki sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  

Yol ortasındaki araçlar ekiplerce kaza yerinden kaldırılarak, yolun trafiğe akışı yeniden sağlandı.

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Kaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2 yıl önce

Sahipsiz Bayburt'a bu iki köprünün (Tedaş ve Esentepe) baş sorumlu karayolları ve projesini çizen her kim ise Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ey mühendisler gidin birde Erzincan-Sivas-Gümüşhane yol ayrımı kavşağındaki geçişi görün ve nasıl proje çizmişler bakın da utanın diyorum. Bu iki köprünün bu şekilde yapılmasında kimin imzası varsa bu kazalarında sorumlusu onlardır. Tek kelime ile yazıklar olsun.

Avatar
Vatandaş 2 yıl önce

Ali beye katılıyorum. Yoldan geniş boş viyadükler var. İki araba zor sığıyor. Artı yollar yonca tarlası gibi. Plansız... Birde şu hastanenin giriş tarafları düzeltilse, ters yöne demirözü erzincan tabelası koyulmuş. Otogara otel tarafından çıkarken yol çökmüş 2 yıldır yapılmıyor... Sadece o bölge için bu kadar, diğer yerlere zaman yetmez. Allah kolaylık versin

Avatar
Serdar 2 yıl önce

Aynı yerde bende kaza yaptım bilhassa gece yarisina doğru trafik ışiklarının kontrollu geçişe gectiği vakitler tehlike iki kat artıyor. kavşak demeye bin ister heba olan emekler heba olan parala