Mega Sanayi Projesi’nde Bayburt da var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan Mega Sanayi projesini duyurdu.

Mega Sanayi Projesi’nde Bayburt da var
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan Mega Sanayi projesini duyurdu. 100 bin kişliye istihdam sağlayacak proje heyecan yaratırken, projenin içerisinde bulunan 22 il arasında Bayburt da yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki büyük buluşmanın ardından Twitter'dan da bir proje açıkladı.

İstanbul'da yeni dönemdeki projelerin detaylarını anlatan Erdoğan, "Ülkemizin 5 bölgesinde Mega Sanayi Bölgeleri kuruyoruz. 100 bin kişiye istihdam sağlayarak Türkiye'ye sanayi ve teknolojide sınıf atlatacağız. Vakit Üretim Vakti. Vakit Türkiye Vakti" ifadelerini kullandı.

Bölgeler belli

Cumhurbaşkanı Edoğan'ın yaptığı paylaşımda bulunan Türkiye haritası üzerinde projelerin yer alacağı iller de belli edildi. 5 bölge üzerinden yola çıkılan dev projede 4 bölgedeki sanayilerin isimleri; Trabzon Yatırım Adası, Filyos Endsütri Bölgesi, Karasu Münferit Yatırım yeri, Ceyhan Enerji İhtisas olarak ifade edildi.

Mega Endüstri Bölgeleri kuruluyor

Detayları henüz netleşmeyen projeyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak,  "Ülkemizin 5 bölgesinde Mega Sanayi Bölgeleri kuruyoruz. 100 bin kişiye istihdam sağlayarak Türkiye'ye sanayi ve teknolojide sınıf atlatacağız" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Ahmet 6 yıl önce

Seçim öncesi gene havagazı basıyorlar zavallı Bayburtlu da saniyorki Bayburt ihya olacak

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

OSB ler dolmamış mega sanayi ye kim gelecek. Sanki hayalden de öteye bir iş. Yada Uzayda yaşam başladığı zaman belki..

Avatar
Yalçın 6 yıl önce

Bayburtlu bi 10 sene daha oyalanır bunla

Avatar
Emre ekol 6 yıl önce

Organize sanayideki dükkanlar boş iş bekliyor önce oraya bi istihdam sağlayında mega sanayi kalsın hava gazı fııısssss

Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

BAYBURTLUNUN AĞZINA BİR SAKIZ VERDİLER ÇİĞNE ÇİĞNE DUR HAYAL SATILIYOR FARKINDA DEĞİL MİSİNİZ BAYBURT UYUTULUYOR SANKİ DİĞER İŞLER TAMAMLANMIŞ GİBİ ŞİMDİ DE MEGA SANAYİ GELİYOR İNANANIN AKLINA ŞAŞARIM

Avatar
bayburt 6 yıl önce

diğer partiler sadece ak partinin yapmış olduğu hava alanı,yol ,köprü v.b. ancak pankart asarlar.

Avatar
seçmen 6 yıl önce

Ağır sanayi hamlesine geçilmeli, Üretim ekonomisi uygulanmalı, tarım ve hayvancılık politikaları revize edilmeli. İsraf önlenmeli.Borsa,ekonomi ve dövizdeki sıkıntı ve dalgalanmaların da dış saldırı ve maniplasyonların etkisi mutlaka vardır.15 Temmuz darbe teşebbüsü ekonomik boyutu ile devam ediyor.Ama bazı yanlış ekonomik politikaların,kaynakların kullanımı,özelliştirme ve israfın da etkisi yadsınamaz...

Avatar
Mehmet bey 6 yıl önce

Mega sanayi kurulursa sanayici esnafının ruhuna fatiha