KUDAKA 2024 Yılı Teknik Destek Programı İlan Edildi

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUDAKA) bölgedeki paydaşların, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek faaliyetlerine destek sağlamak amacıyla uyguladığı “2024 Yılı Teknik Destek Programı” ilan edildi.

KUDAKA 2024 Yılı Teknik Destek Programı İlan Edildi

Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUDAKA) bölgedeki paydaşların, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek faaliyetlerine destek sağlamak amacıyla uyguladığı “2024 Yılı Teknik Destek Programı” ilan edildi.

2024 Yılı Teknik Destek Programının Amacı:

TRA1 Düzey 2 Bölgesi’ndeki yerel yönetimlerin başta planlama çalışmaları olmak üzere bölge plan ve programlarını uygulayıcı veya yerel kalkınma kapasitesini artırıcı faaliyetleri ile Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliğinde belirtilen başvuru sahiplerinin yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek çalışmalarına destek sağlamaktır.

2024 Yılı Teknik Destek Programının Öncelikleri

1.Turizmin Geliştirilmesi
2.Et, Süt ve Arıcılık Sektörlerinin Geliştirilmesi
3.Tabi Kaynaklar ve Yapı Malzemeleri Sektörlerinin Geliştirilmesi
4.Afet Risk Yönetimi
5.Yerel Kalkınma Fırsatları

2024 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Yapılabilecek Faaliyet Türleri ve Bütçe:

Eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, danışmanlık sağlama, geçici uzman personel görevlendirme, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma gibi kurumsal nitelikli ve kapasite geliştirici faaliyetlerin destekleneceği 2024 Yılı Teknik Destek Programının toplam bütçesi 4 Milyon TL’dir. Proje bütçe üst limiti danışmanlık faaliyetleri için KDV dahil 300.000 TL, eğitim vb. diğer faaliyetler için KDV dahil 100.000 TL’dir.


Programın Başvuru Rehberi ve detaylarına www.kudaka.ka.gov.tr internet sitesinden ulaşılabilir.

Anahtar Kelimeler:
KUDAKA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.