Demirözü Belediyesi, parkesini üretecek

Demirözü Belediyesi, KUDAKA desteğiyle yüzde 80 hibeli projesinin onayını aldı. 

Demirözü Belediyesi, parkesini üretecek

Bayburt Postası - Demirözü Belediyesi, KUDAKA desteğiyle yüzde 80 hibeli projesinin onayını aldı. 

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer'in göreve geldiğinden bugüne kalkınma ajansı destekli 7. projesi olan "Altyapıda Kilit Noktamız Parke" isimli projesinde imzalar atıldı. 

Başkan Arslan Gürer, hayata geçecek tesis ile doğalgaz çalışmaları neticesinde sökülen yolların kaldırımlarının tamiratıyla ilgili yaklaşık 200.000 m2 parkeyi belediye olarak üreteceklerini belirtti. 

“Altyapıda Kilit Noktamız Parke” adlı tesisin günlük 500 metrekare kilit parke taşı  ve 1000 adet bordür üretim kapasitesinde olduğunu bildiren Gürer, Proje Bütçesi 3.465.925 TL, Destek Tutarı 2.426.148 TL,
Eş Finansman 1.039.777 TL olan tesisin hayata geçmesinde emeği olan proje ekibine teşekkür etti. 

Gürer, projenin onaylanması noktasında destek sunan Milletvekili Fetani Battal, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, Demirözü AK Parti İlçe Başkanı Uğur Şeker'e ve KUDAKA yetkililerine teşekkürlerini iletti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.