Bayburt Orman İşletme, 9 Geçici İşçi Alacak

Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere 9 geçici işçi alımı yapılacak.

Bayburt Orman İşletme, 9 Geçici İşçi Alacak

Bayburt Postası - Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan geçici işçi alımları kapsamında Türkiye genelinde 5 bin kişi istihdam edilecek.

Türkiye İş Kurumu vasıtasıyla yapılacak olan alımlar için 11 Nisan ile 15 Nisan tarihleri arasında İŞKUR tarafından ilana çıkılacak ve bu süre içerisinde İŞKUR’a başvuru yapılabilecek.

Türkiye genelinde, Diğer Orman İşçisi, Diğer Fidanlık İşçileri ve Bahçıvanlar, İtfaiyeci, İşletme Elektronik Bakımcısı ve Aşçı olmak üzere beş alanda alım yapacak olan Orman Genel Müdürlüğü, Bayburt için ise 7 Diğer Orman İşçisi, 1 Diğer Fidanlık İşçileri ve Bahçıvanlar ile 1 aşçı alımı öngördü.

Deneme sürecinin 2 ay olarak belirlendiği işçi alım sürecine ilişkin tüm bilgiler, adaylardan istenilecek evraklar ile sözlü ve uygulamalı sınavın yeri ve tarihi bölge müdürlükleri internet sitesi üzerinden yayımlanacak. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecek.

Her adayın yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabileceği Orman Genel Müdürlüğü 5 bin personel alımı genel başvuru şartları şöyle:

- Türk vatandaşı olmak.
- Başvuru süresinin son tarihi itibarı ile 18 yaşını tamamlamış olmak.
- Başvurunun son günü itibarıyla talep edilen öğrenim durumu ile diğer genel ve özel şartlara haiz olmak.
- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
- Türkiye İş Kurumu Açık İş İlanında belirtilen yerleşim biriminde/birimlerinde ikamet ediyor olmak.
- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)
- Başvuru yapacak adayların, Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kral 2 yıl önce

Hem geçici hemde deneme süresi. İlginç kadrolu memurları deneme sürecine sokmuyorsunuz. Alt tarafı çapa yapacak adamı deneme sürecine tabimi tutacaksınız. Kahkaha atarak gülüyorum. Daha ciddi işleri deneme sürecine tutun. Mesela öğretmen devlet memurları gibi

Avatar
BİR FAN 2 yıl önce

BİR BELGESELDE İZLEDİM ORMANI TOHUMLAMAK İÇİN AĞAÇ TOHUMLARINI VE PALAMUTLARINI ÇALIŞAN ORMANCILAR SIRT ÇANTASINA DOLDURUP ELLERNDE UCU SİVRİ BİR DEĞNEK YARDIMIYLA HER GEZDİĞİ AĞAÇSIZ GÖRDÜĞÜ YERE TOHUMLAMA İCAP EDEN YERLERE BİRER TOHUM GÖMÜYOR ORMANIN YEŞERMESİNİ DEVAMLILIĞINI SAĞLIYOR ORMANCILAR DA BİR İŞE YARAMIŞ OLUYOR BOŞ BOŞ AYLAK AYLAK GEZMEMİŞ OLUYOR.