Başkan Halil İbrahim Yöney’den kredi limitleri ilgili açıklama 

Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney, kredi limitleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Halil İbrahim Yöney’den kredi limitleri ilgili açıklama 

Bayburt Postası - Yöney, açıklamasında, esnafa yönelik faiz indirimli kredilerin üst limitlerinin 275 Bin TL'den 350 Bin TL'ye yükseldiğini duyurdu.

Bayburt kooperatifinin Türkiye genelinde verilen kredi limitlerinin en üst basamağından esnafı yararlandırdığını ve 275 Bin TL olan üst limitin 350 Bin TL'ye yükseltildiğini ifade eden Yöney, bu kredilere 1 yıldan 5 yıla kadar bir zaman aralığında ödeme kolaylığı sağlandığını söyledi.  

İş yeri ve sıfır ticari araç alımlarında ise 1 Milyon TL kredi kullandırabildiklerini belirten Başkan Yöney, iş yeri alımlarında 10 yıllığına, ticari araç alımlarında ise 7 yıllığına 1 Milyon TL'ye kadar kredi kullandırdıklarını ifade etti.  

Başkan Yöney, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı (TESKOMB) Abdulkadir Akgül ile Erzurum 12. Bölge Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mürsel Karataş’a esnafa verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.