Başkan Cengiz Kahraman: "İşyerlerini 4 yıl içerisinde bitireceğiz"

21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi bitişiğindeki alanda sanayi esnafına yönelik yeni yapılacak iş yerleri için kooperatif kuruldu. Kooperatif ilk olağan genel kurul kongresini gerçekleştirdi.

Başkan Cengiz Kahraman: "İşyerlerini 4 yıl içerisinde bitireceğiz"

Bayburt Postası - S.S. Bayburt Çoruh Sanatkarlar, İmalatçılar, Tedarikçiler Sanayi Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin olağan genel kurulu yapıldı.

Divan Başkanlığını Yaşar Kiki'nin yaptığı kongre, sanayi sitesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından divana tek liste sunuldu. 2021 yılında kurulan ve ilk olağan genel kurul kongresini yapan kooperatifin başkanlığına Cengiz Kahraman seçilirken, yönetim kurulunda Murat Özdemir, Serdar Sarıaslan görev aldı. Denetleme kuruluna ise Ferdi Akbaş ve Mehmet Çağlayan seçildi. 

Kongrede kooperatife ayrılan 9 parselden yönetim kuruluna metrekaresi 250 TL'ye kadar arsa alınması, metrekaresi 600 TL'ye kadar ise ticaret alanının satın alınması için yetki verildi.

Kongrede üyelerden alınacak, arsa bedelleri ve işyeri bedelleri de belirlendi.

İşyerlerinin betonarma veya çelik konstrüksiyon şeklinde yapılmasının da oylandığı kongrede, yeni işyerlerinin çelik konstrüksiyon yapılmasına karar verildi. 

Kooperatif Başkanı Cengiz Kahraman, dolgu çalışması yapılan alanda önümüzdeki yıl inşaata başlanacağını ve yeni iş yerlerinin 4 yıl içerisinde tamamlamaya gayret edeceklerini belirtti. 

Hali hazırda sanayi esnafının kullandığı işyerlerini yapılışına emek sunan herkesi minnetle anan Cengiz Kahraman, mevcut işyerlerinin artık ihtiyacı karşılamadığını belirtti. 

Yeni kooperatifte 125, 250 ve 500 metrekarelik dükkanlar yapılacağını söyleyen Kahraman, 50 bin metrekarelik alanın 25 bin metrekarelik alanının kapalı alan olacağını bildirdi. 

Kahraman, yeni kooperatifin sanayi esnafına hayırlı olması temennisinde bulundu.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 2 yıl önce

Bayburt büyüyor, gelişiyor

Avatar
Kaportacı metin 2 yıl önce

Başkanım 4 yıl çok fazla 2023 seçim dönemine yetiştririn, vatandaşa hizmette 4 yıl falan olmaz