Vali Mustafa Eldivan'a ziyaretler

AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, Vali Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret etti.

Vali Mustafa Eldivan'a ziyaretler

Bayburt Postası -  Geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt İl Başkanlığına atanan Turgut Çalışkan, Vali Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret etti. Vali  Eldivan, İl Başkanı Turgut Çalışkan’a yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Vali Mustafa Eldivan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve beraberindeki Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’i de ağırladı. 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bayburt'a gelen Federasyon Başkanı Kabakçı, Mescit Dağları'ndan doğan ve dünyanın en hızlı akan nehirleri arasında yer alan Çoruh Nehri üzerinde yapılması düşünülen rafting ve kano sporlarına ilişkin projeler hakkında Vali Eldivan’la istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Eldivan, su sporlarının  hem Bayburt'un tanıtımına, hem de gençlerimizin bu sporlara yönelmesine etki edeceğini, bu bağlamda Bayburt olarak Doğa sporlarının merkezi olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.