Vali Cüneyt Epcim, Konursu Göleti inşaatında

Vali Cüneyt Epcim, DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürlüğü tarafından sulama amacıyla inşa edilen Bayburt Merkez Konursu Gölet’inde incelemelerde bulunarak, Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Cüneyt Epcim, Konursu Göleti inşaatında

Bayburt Postası - Bölgedeki su kaynaklarından, Konursu Göleti'ne su takviyesi için, başlatılan derivasyon hattı inşaatı hakkında Vali Cüneyt Epcim’e projede son durumunu aktaran Bölge Müdürü Kılıçaslan, söz konusu inşaatın yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Vali Cüneyt Epcim ise burada yaptığı açıklamada; “Konursu’nun su ihtiyacını karşılayacak devasa projenin köyümüze ve vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Projemize ilgi ve destekleri için İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu beyefendiye, Milletvekilimiz sayın Fetani Battal’a, DSİ Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca’ya, DSİ Bölge Müdürü ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Cüneyt Epcim’e inceleme sahasında, Bölge Müdür Yardımcısı Olcay Çubukcu, kontrol mühendisleri ve teknik personeller eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şingahi 2 yıl önce

Süliman soylu beyefendide diğerleri beyfendi değilmi sayın valim aşkolsun

Avatar
Konursu'lu 2 yıl önce

Konursu'nun su problemi ne ki? Şimdiye kadar bu hükümet döneminde en az 10 kere çözüldü:) Problemi çözmeye doyamadılar, çözüp çözüp duruyorlar. Allah mustahaklarını versin. Musluktan eskilerin ifadesiyle lığ gibi su içip alkışlamaya devam...