Vali Cüneyt Epcim'den derneklere ziyaretler

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği ile Bayburt Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Vali Cüneyt Epcim'den derneklere ziyaretler

Bayburt Postası - 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Vali Cüneyt Epcim, ŞAGDER’i ziyaret etti.

Vali Epcim, derneğin Vali Nihat Üçyıldız Caddesi Özel İdare Binası’ndaki merkezine gelişinde ŞAGDER Başkanı Selami Köksal ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü tarafından karşılandı. Karşılama sonrası Vali Epcim, dernek merkezinde şehit yakınları ve gazilerle buluştu. Burada Başkan Köksal’dan çalışmalarına ilişkin bilgi alan Vali Epcim, şehit aileleri ve gazilerin taleplerini dinledi.

Bir süre dernek üyeleriyle sohbet eden Vali Epcim, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü dolayısıyla tüm şehitleri hayır, rahmet ve minnetle yâd ettiklerini ifade etti. Vali Epcim, aynı şekilde gazileri de minnetle andıklarını belirterek, “Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Zaferi ve daha birçok savaşta bu topraklar için şehit olanları hayırla yâd ediyoruz. Dernek Başkanımıza gazi ve şehit aileleri arasında dayanışma ve yardımlaşmayı sağladığı için de teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dernek Başkanı Gazi Selami Köksal ise Vali Epcim’e şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgi için teşekkür etti. Devletin şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduğuna tanıklık ettiğini ifade eden Başkan Köksal, “Hepinizden Allah razı olsun. Şehit aileleri ve gaziler olarak tüm isteklerimiz karşılanıyor. Derneğimiz adına hepinize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle ziyaret sona erdi.

Ziyarette Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Yiğit ile ilgili kamu kurumlarının temsilcileri ve şehit aileleri ile gaziler yer aldı.

Vali Epcim, ŞAGDER ziyaretinden sonra Abubekir Altundaşoğlu’nun daveti üzerine Bayburt Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti.

Derneğin İl Özel İdare Hizmet Binası’nda yer alan merkezinde Başkan Abubekir Altundaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Epcim, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Başkan Altundaşoğlu’na daveti dolayısıyla teşekkür eden Vali Epcim, muhtarlarla birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza attıklarını söyledi.

Birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyen Vali Epcim, “Muhtarlar Derneği olarak son derece aktifsiniz. Böyle bir cemiyete de ihtiyaç duyulduğu hepimizin malumu. Şunu görüyoruz ki; muhtarlarımıza bu dernek çatısı altında çeşitli imkânlar sunuluyor. Bu da bizim açımızdan memnuniyet verici bir durum.” dedi.

Görev anlayışı gereği muhtarların vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak istediklerini dile getiren Vali Epcim, Valilik başta olmak üzere ilgili kurumlarla vatandaşlara güzel imkânlar sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Vali Epcim, Başkan Altundaşoğlu ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

Başkan Altundaşoğlu ise Vali Epcim’e ziyareti ve destekleri dolayısıyla teşekkürlerini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.