Minikler, trafik denetleme noktasında görev yaptılar

Bayburt Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu'nda eğitim gören minik öğrenciler bir günlüğüne polislik mesleğinin heyecanını yaşadılar.

Minikler, trafik denetleme noktasında görev yaptılar
Bayburt Postası - Bayburt Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu'nda eğitim gören minik öğrenciler bir günlüğüne polislik mesleğinin heyecanını yaşadılar.

Polis Özel Harekat Merkezi'ni ziyaret ederek burada kendileri için hazırlanan polis kıyafetlerini kuşanan öğrenciler asayiş uygulama noktasında görev yaptılar.   

Bayburt İl Emnieyt Müdürü Sezayi Er ve Polis Özel Harekat Müdürü Ufuk Sami Günel'i öğretmenleri nezaretinde makamlarında ziyaret ederek, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. yıldönümünü kutlayan öğrenciler, daha sonra trafik denetleme noktasında sürücülere ehliyet ruhsat sorup, araç araması yaptılar.

Bayburt İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, ziyaretten ve etkinliklerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Her zaman kendileriyle beraberiz. Burası onların bir kapısı, her zaman kendilerine açık, her zaman bekliyoruz. Onları çok seviyoruz" dedi.

Öğretmen Serkan Can ise, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı emniyet teşkilatına teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.