Milletvekili Orhan Ateş açıkladı: "140 dükkanlı yeni sanayi projesi onaylandı"

Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, yatırım bedeli 800 Milyon TL olan yeşil sanayi sitesi projesinin Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından onaylandığını duyurdu.

Milletvekili Orhan Ateş açıkladı: "140 dükkanlı yeni sanayi projesi onaylandı"

Bayburt Postası - Milletvekili Ateş, 21 Şubat Sanayi Sitesi bitişiğindeki 61.000 dönüm arazi üzerine kurulacak olan sanayi sitesinde 140 adet dükkan olacağını belirtti.

Milletvekili Ateş'in konu ilgili açıklaması şöyle: 

"Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın 800 milyon TL'lik yatırım projesi ile Bayburt'umuza 61.000 dönüm arazi üzerinde 140 adet dükkan ile imalat-bakım-onarım hizmeti verecek olan yeşil sanayi sitesi konseptli güneş enerji panelleri ile elektrik ve ısıtma ihtiyaçlarını kendileri karşılayarak 38.500 metrekare üzerinde hizmet verecek sanayi projemiz Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığımız tarafından yaptığımız çalışmalar sonucu kabul edilmiştir.

Bu proje aynı zamanda eski sanayi mahallesinin kentsel dönüşümünü de hızlandıracak, bölgeyi Bayburt'umuzun prestij alanına dönüştürecektir. Bayburt'umuza hayırlı olsun."

Anahtar Kelimeler:
Orhan Ateş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 4 ay önce

ŞİMDİ BUNLARINDA ÜSTÜNE DÖRDER, BEŞER KAT EV YAPARLAR, SANAYİ, SANAYİ OLMAKTAN ÇIKAR. ESKİ SANAYİ SİTESİNDEKİ DÜKKANLARIN ÜZERİNDEKİ EVLERE HER KİM MÜSADE ETTİ , KULLANMA RUHSATI (VARSA) VERDİ İSE BÜYÜK VEBALİ VARDIR. BU İŞ SADECE BAYBURT'DA VAR. BELEDİYE KESİNLİKLE SORUMLUDUR. TRABZON YOLU ÜZERİNDEKİ 14 KATLI APARTMANLARA KİM RUHSAT VERDİ İSE ODA SORUMLUDUR. HER ŞEY PARA DEĞİLDİR. YANDAKİ SİTELERE 5-6-7 KAT, ADAMI OLANA, PARTİLİ OLANA, YANDAŞA 14 KAT, YAZIKLAR OLSUN.