Meteorolojiden kuvvetli fırtına uyarısı

Doğu Karadeniz'deki illerde fırtına beklendiği bildirildi.

Meteorolojiden kuvvetli fırtına uyarısı
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; rüzgârın bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, kıyı kesimleri başta olmak üzere Doğu Karadeniz’de güne yönlerden fırtına (50-80km/saat, yer yer 90km/saat) Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde zaman zaman kuvvetli fırtına (100km/saat üzeri) eseceği tahmin edilmektedir.
 
Fırtınanın (25.01.2019) Cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Geçerlilik Periyodu  : 23.01.2019 10.00-25.01.2019 06.00
Muhtemel Riskler    : Ulaşımda Aksamalar-Çatı Uçması-Ağaç ve Direklerin Devrilmesi-Soba ve Doğalgaz Baca Gazı Zehirlenmesi"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.