Kop geçit vermedi, Kızılay Bayburt Şubesi kumanya dağıttı

Bayburt’ta yoğun kar yağışı dolayısıyla yoluna devam edemeyen tır sürücülerine, Türk Kızılayı Bayburt Şubesi kumanya dağıttı.

Kop geçit vermedi, Kızılay Bayburt Şubesi kumanya dağıttı

Bayburt Postası - Bayburt’ta gece boyu devam eden kar yağışı ulaşımda sıkıntıların yaşanmasına neden oldu. Gece saat 1.30 itibariyle Kop Dağı’nda büyük araçların geçişlerine izin verilmedi. 

Trafik ekipleri, Kop Dağı’ndan dolayı ağır tonajlı tırların karayollarında seyretmesine müsaade etmedi. Geceyi Bayburt 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi önünde geçiren tır şoförlerini, Türk Kızılayı Bayburt Şubesi unutmadı. 

Genç Kızılay Başkanı Hasan Türkoğlu ve Kızılay gönüllüleri sanayi sitesi çevresinde sabahlayan tır şoförlerine kahvaltılık kumanya dağıttı. 

25 tır şoförüne kumanya ikram ettiklerini söyleyen Hasan Türkoğlu, yardıma ihtiyacı olanların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Yolda mahsur kalan vatandaşlarımıza yardım etmek için, onlara kumanya dağıtmak için görevimizin başındayız. Kızılay olarak vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Ülkemiz genelinde kar yağışı dolayısıyla ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Türk Kızılayı tüm Türkiye’de olduğu Bayburt’ta da sahada ve vatandaşımızın yanındadır” dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih eren 2 yıl önce

kop dağı tüneli dereden viyadükle yapılsa idi,2018 yılında açılırdı.!!,ilgililere duyrulur

Misafir Avatar
bayburdlu ahmet 2 yıl önce @fatih eren

fatih kardeş tünel yapılıyor 2023te bitecek inşaAllah senin amacın eleştirmek niyetin belli nankörlük etme şükret beyenmiyorsan yAllah almanyaya bu memleket bizimdir

Beğenmedim! (9)
Avatar
aydın doğanay 2 yıl önce

ziğana tüneli kop tünelinin 3 katı tünel açılmak üzere,kop tüneli,meçhul,

Avatar
Bayburtlu 2 yıl önce

Hem kopu hem de vauk dağı tünelini neden tamamlamyrlar acaba? Türkiyenin en yavaş ilerleyen tünel çalışmaları... YBayburt yollarında asfalt yok sanki... Gümüşhane il sınırına girince anlıyoruz...