İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bayburt'ta

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayburt'ta coşkuyla karşılandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bayburt'ta

Bayburt Postası - Aydıntepe yol ayrımında karşılanan Ekrem İmamoğlu, burada yarım saat kadar vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Yoğun bir araç konvoyu ile kente giren İmamoğlu’nu Şehit Nusret Parkı önünde davul zurna eşliğinde vatandaşlar karşıladı. Onlarca hediye verilen İmamoğlu, burada bir süre vatandaşlarla fotoğraflar çekildi.

Halkın yoğun olduğu bu bölgede bir konuşma yapan İmamoğlu, “Anadolu’nun bozkırında hepimizin kulağında küpe duran, yiğitliği ile meşhur Bayburt'un o güzel insanlarını ziyaret etmeden burada gitmek olmazdı” dedi. 

"İstanbul'da işini iyi yapan bir kardeşiniz var"

Gümüşhane’de rahmetli Mustafa Canlı adının verildiği Bilim Sanat Merkezi’nin açılışına geldiğini hatırlatan İmamoğlu, Bayburt’tan Erzurum’a geçip, oradan İstanbul’a görevinin başına döneceğini belirterek, “Hepiniz bilin, buradaki sevgili genç kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler, hepiniz bilin ki, İstanbul’da görevini, ahlaklı, namuslu, dürüst, buradan baktığınızda ‘helal olsun dedirtecek', işini yapan bir kardeşiniz, arkadaşınız, hemşehriniz var” dedi.

“Her şey çok güzel olacak”

İstanbul’da güzel işler yaptığında, memleketin tamamına çok fayda sağlayacağına değinen Ekrem İmamoğlu, “Bu faydayı sağladığımızda memleketimizde de bir kısım sıkıntılı işlerin düzeleceğini biliyoruz. Tam da bu duyguyla ülkemizin yakın geleceğinde herkesin adaleti hissettiği, hukuku hissettiği, birbirini sevdiği, birbirini saydığı, çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, gençlerimizin iyi eğitim aldığı ve iş imkanı bulduğu bir ülke olmayı hep beraber başaracağız. Dolayısıyla bu güzel anı sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyuyor, hepinizi sevgi ile saygı ile selamlıyorum. Unutmayın ki, şu duyguyu aklınızdan çıkarmayın ki her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu. 

Daha sonra Bayburt Belediyesi sırasındaki esnafları ziyaret eden İmamoğlu, coşkulu kalabalığa bir kez daha, "Size kurban olurum. Sizi çok seviyorum. İnandığım şeyi söylüyorum. Her şey çok güzel olacak" şeklinde seslendi. 

Esnaf ziyaretlerini sürdüren İmamoğlu, bir esnaf ziyaretinde vatandaşın kendisine uzattığı 'Beyaz Zambaklar Ülkesi'nde adlı kitabı imzaladı. İmamoğlu daha sonra aracına binerek Baksı Müzesi'ne hareket etti. 

İBB Başkanı İmamoğlu'na, İstanbul Milletvekili Bayburtlu Gökhan Zeybek, İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, CHP Bayburt İl Başkan Vekili Haktan Yücel, İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, CHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Maksut Erol, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ergül de eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rüzgar terse dönüyor 2 yıl önce

Bayburt’ta bile…

Misafir Avatar
RECAİ BAYRAKoğlu 2 yıl önce @Rüzgar terse dönüyor

sn e imam f.sultan mehmet e türbesine tekme atmış basından.,yazıklar olsun

Beğenmedim! (2)
Avatar
KADIR 2 yıl önce

VATAN SEVDALISI

Avatar
Nivli 2 yıl önce

Akp nin yıkılışının sinyali Her Şey dahada GÜZEL olacak makarnacilar

Avatar
A. AKTÜRK 2 yıl önce

geliyor gelmekte olan, korkunun faydası yok...

Avatar
Umut 2 yıl önce

Halk fakirlikten tükendi. Baştakiler hala kanaldan saraydan bahsediyor. Artık değişim vakti

Avatar
burak 2 yıl önce

ömrünü bu vanatana adamış adam gibi adam.

Avatar
gökan 2 yıl önce

Şahsım imamoğlu denen kişiyi asla samimi bulmuyorum ve tasvip etmiyorum arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyeyim diye atatsözü vardır bakın yanlarındakilere tepeden tırnağa bugün o fotoğraflara ve açıklamalara bakın ne demek istediğimi anlarsınız

Avatar
polat 2 yıl önce

yanında bayburt ta tanınmış kişilerde var düşünün bunların iktidarını içki gazino vs kullanan adamlar bizi yönetecek taş yağar taş üstümüze böyle gidersede yağacak